4 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε να αποκτήσετε κοιλιακούς 

12/03/2023

Αν σκέφτεστε επίπεδη κοιλιά και στομάχι και ο στόχος για την πιο επιθυμητή -για εσάς- εμφάνιση στην παραλία έχει ήδη αρχίσει και διαμορφώνεται, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν «θέλει κόπο αλλά τρόπο». Οι εξαντλητικές δίαιτες και οι πολύωρες επισκέψεις στο γυμναστήριο δεν είναι οι μοναδικές λύσεις για να αποκτήσετε τους κοιλιακούς των ονείρων σας. 

Γι’ αυτό παρακάτω σας συστήνουμε τα τέσσερα πράγματα που πρέπει να αποφύγετε εάν θέλετε αποκτήσετε κι εσείς κοιλιακούς! 

Πολλούς Κοιλιακούς 

Το να επιλέγετε αποκλειστικά ασκήσεις που εστιάζουν μόνο σε αυτό το σημείο του σώματός σας, δεν είναι ο καλύτερος ή ο πιο σύντομος τρόπος. Συνήθως όταν υπερβάλλουμε σε αυτήν την προπόνηση καταλήγουμε να τις εκτελούμε με λάθος τόπος καθώς δεν να μη βοηθάμε τους περιφερειακούς μύες να στηρίξουν την ένταση που υποβάλουμε τους κοιλιακούς μας. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να προκαλούνται μυϊκά προβλήματα, όπως πόνος στη μέση την πλάτη, κ.ά. 

Do: Εστιάστε καλύτερα σε ένα συνολικό work-out που θα έχει αρκετές ασκήσεις κοιλιακών για να φέρει σε μια ισορροπία στις ασκήσεις σας! 

Αλκοόλ 

Οι περισσότεροι συχνά αψηφούν τις κακές θερμίδες που περιέχει το ποτό και ιδιαίτερα τα αναψυκτικά που συχνά το συνοδεύουν. Παρόλα αυτά, εκεί δεν εντοπίζεται μόνο εκεί το πρόβλημα. Συνήθως, είναι οι λανθασμένες επιλογές στο φαγητό μετά από ένα night out που δημιουργούν το πρόβλημα – αφού πολλές φορές είναι junk food! 

Do: Καλό θα ήταν να καταναλώνεται ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί σε λογικά επίπεδα και φυσικά μην ξεχνάτε να ενυδατώνεστε με πολύ νερό! 

Εξαντλητική δίαιτα και σκληρή διατροφή

Όταν αλλάξετε συνολικά τον τρόπο της διατροφής σας. Εάν η δίαιτα υπόσχεται γρήγορη απώλεια βάρους, τότε κατά πάσα πιθανότητα αυτό σημαίνει και γρήγορη επαναφορά του! Μπορείς να διαμορφώσεις το εξατομικευμένο πλάνο διατροφής σου με το My Way Service .

Do: Θα πρέπει πάντα να εστιάζεται σε ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα είναι υλοποιήσιμο στην καθημερινότητά σας.

Επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα γυμναστικής 

Το ανθρώπινο σώμα είναι εξαιρετικό στο να προσαρμόζεται. Αν καταλάβετε ότι η ρουτίνα γυμναστικής που ακολουθείτε τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται όλο και πιο εύκολη για εσάς, τότε σημαίνει πως κάτι κάνεις σωστά. Φυσικά, για το ιδανικό πλάνο άσκησης, ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες είναι καλό να συμβουλευτείς έναν επαγγελματία γυμναστή.

Μπορείς να κλείσεις ραντεβού και να διαμορφώσεις την προπόνησή σου εδώ My Way Service !

Do: Σκεφτείτε να την αλλάξετε για να πετύχετε καλύτερο και πιο ποιοτικό αποτελέσματα σε όλο το σώμα σας και συνεπώς στους κοιλιακούς σας.