4 work-outs στα οποία ορκίζονται οι πιο καλογυμνασμένες celebrities

26/02/2023

4 work-outs στα οποία ορκίζονται οι πιο καλογυμνασμένες celebrities

Συχνά τις θαυμάζουμε για τα αλαβάστρινα κορμιά τους. Οι ίδιες αποδεικνύουν ότι όσος χρόνος και αν περάσει από πάνω τους, μπορούν να τον εκμεταλλευτούν μόνο προς όφελός τους. Είτε με τον personal trainer τους, είτε σε κάποιο γυμναστήριο, ακόμη και μόνες τους, έχουν καταφέρει να θεωρούν την άσκηση αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Ας δούμε ποια work-outs προτιμούν και τι τους χαρίζει το καθένα.

  1. Victoria Beckham – Zumba

Το πρώην μέλος των Spice Girls, και πλέον επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας διαθέτη μία άψογη και καλλίγραμμη σιλουέτα. Η ίδια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο χορό γι’ αυτό και επιλέγει ως τρόπο εκγύμνασης τη Zumba, ένα είδος αερόβιας άσκησης εμπνευσμένο από λάτιν ρυθμούς. Στα θετικά της είναι ότι συνδυάζει εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα μαζί με ήπιες ασκήσεις ενδυνάμωσης, για να ενισχύει ταυτόχρονα το κάψιμο θερμίδων και την ψυχική ευεξία.

  • Kendall Jenner – Medicine Ball

Η Kendall διατηρεί τον πυρήνα της δυνατό, πετώντας μία medicine ball σε ένα τραμπολίνο συνεχόμενα για πολλές επαναλήψεις, ενώ στις ασκήσεις κοιλιακών προτιμά να έχει τα πόδια ψηλά για μεγαλύτερη αντίσταση. Φαίνεται εύκολο, εάν όμως το δοκιμάσετε θα δείτε πόση δύναμη χρειάζεται για να καταφέρετε να τελειώσετε το κάθε set με επιτυχία! Η ίδια έχει δηλώσει ότι προτιμά τις προπονήσεις που δεν απαιτούν την παρουσία γυμναστή και δεν είναι απαραίτητο να τις κάνει στο γυμναστήριο. Ακολουθεί μια μοναδική fitness ρουτίνα η οποία, αν και σύντομη, μπορεί να δυναμώσει σε μεγάλο βαθμό τους μύες της.

  • Cindy Crawford – Cardio ασκήσεις & μυϊκή ενδυνάμωση

Είναι ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα μοντέλα διεθνώς. Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο sexy γυναίκες στον κόσμο και ανήκει στη χρυσή γενιά των supermodel των 90’s. Ποια είναι, λοιπόν, η workout routine που ανακήρυξε τη Cindy Crawford σε διαχρονικό supermodel με ένα απίθανο κορμί; Το μοντέλο ακολουθεί ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής εδώ και 30 χρόνια – και είναι εξίσου αποτελεσματικό, όπως ήταν τότε. Η γυμναστική της περιλαμβάνει μία μίξη από cardio ασκήσεις και μυϊκή ενδυνάμωση, ενώ φροντίζει να βάζει και κάποιες δόσεις διασκέδασης, όπως πηδήματα σε τραμπολίνο. H ίδια έχει δηλώσει, «κάνω οπουδήποτε βρεθώ από 30 λεπτά έως μία ώρα κλασικά καθίσματα, lunges, βαράκια, bicep curls, απλές ασκήσεις που έμαθα πριν από 30 χρόνια.»

  • Jennifer Aniston – Πρόγραμμα 15-15-15

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα καρδιαγγειακής γυμναστικής, κατά την οποία συνδυάζονται τρεις βασικές ασκήσεις: το στατικό ποδήλατο, το ελλειπτικό μηχάνημα και το τρέξιμο σε ήπια μορφή. Στην ουσία, το 15-15-15 αντιπροσωπεύει τα λεπτά του κάθε work-out. Δηλαδή, 15 λεπτά χρόνος διάρκειας για την κάθε άσκηση ξεχωριστά. Η Jennifer Aniston δηλώνει πως είναι απαραίτητο γι’ αυτήν να το τηρεί καθημερινά. Ακόμη κι αν δε  διαθέτει τον προαπαιτούμενο χρόνο. Ο στόχος είναι ο οργανισμός να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε άσκηση cardio για τουλάχιστον 15 λεπτά. Έτσι, λοιπόν, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε και με τις δικές σας προτιμήσεις. Μερικές προτάσεις είναι το άλμα με σκοινί, κολύμπι, ο χορός, κλπ.

Φυσικά, και για εσένα υπάρχει ένα πρόγραμμα άσκησης στα μέτρα σου και αυτό που θα κάνει την προπόνηση κομμάτι του lifestyle σου και μπορείς να το βρεις εδώ My Way Service – Find Your Way !

By Βασιλική Δουκουμοπούλου