Γιατί το MY WAY SERVICE μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή! 

27/08/2023


Εγώ το δοκίμασα, εσύ; 

Ο τρόπος που επιλέγει κανείς να ζήσει είναι προσωπικός για τον καθένα. Είναι αυτές οι μικρές αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε, οι οποίες στην ουσία μας καθορίζουν και παράλληλα μας διαφοροποιούν. Γι’ αυτό τον λόγο, το συγκεκριμένο θέμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από βιωματικό. Σήμερα, δεν είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω απλώς ένα σύγχρονο πρόγραμμα ολιστικής ευεξίας, αλλά μια νέα, μικρή -αλλά σημαντική- απόφαση που εμένα προσωπικά μου άλλαξε τη ζωή. 

Το Find Your Way το γνωρίζετε. Γνωρίζετε τους ανθρώπους πίσω από αυτό αλλά και το όραμα που πρεσβεύει. Ένα πρωτότυπο μοντέρνο wellness hub, που προσφέρει υπηρεσίες που αφορούν τη διατροφή, την ψυχολογία και τη γυμναστική. Παρόλα αυτά, η πλατφόρμα του Find Your Way είναι πολλά περισσότερα και γι’ αυτά θα μιλήσω, ακριβώς, όπως τα βίωσα εγώ. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η προσωπική μου εμπειρία με τον υγιεινό τρόπο ζωής δεν ήταν ποτέ πραγματική. Χανόμουν και εγώ -όπως πολλοί από εσάς- σε μονοπάτια «υποτιθέμενης» ευεξίας, η οποία όριζε τους κανόνες της διατροφής -αρκετά στερητικής-, της σκληρής άσκησης και μιας ψυχολογίας που δεν εξερευνούταν ποτέ. 

Καλώς ή κακώς ένας άνθρωπος δεν είναι μόνο ότι τρώει και ότι κάψει σε λίπος, αλλά και ό,τι του επιδείξει ο εγκέφαλός του. Κάτι που μου έδωσε να κατανοήσω σε βάθος το Find Your Way. Επιτέλους, για πρώτη φορά στη ζωή μου, κατάλαβα το νόημα της φράσης «υγιεινός τρόπος ζωής» και σας λέω ότι δεν είναι σίγουρα αυτός που απαγορεύει τις τηγανίτες πατάτες. Για να αισθανθείς στην πραγματικότητα την υγεία πρέπει να την γνωρίσεις. Πρέπει να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου και να καθοδηγηθείς από επαγγελματίες, οι οποίοι θα προτείνουν σε εξατομικευμένες λύσεις επάνω σου. Κάπως έτσι λειτουργούν και στο Find Your Way, μέσω τις υπηρεσίας MY WAY SERVICE, που είναι όντως “your way”. 

Ξεκινώντας το πρόγραμμα η ίδια, ήρθα από την πρώτη στιγμή αντιμέτωπη με τους στόχους μου. Τους κατέγραψα και δούλεψα γι’ αυτούς. Δεν χάθηκα σε γενικευμένους στόχους άλλων και δεν ακολούθησα επαναλαμβανόμενα μοτίβα που δεν μου ταίριαζαν. 


Με το MY WAY SERVICE κατάφερα να αλλάξω ολόκληρη τη νοοτροπία μου σε σχέση με την αυτοφροντίδα. Μια λέξη που με γέμιζε στρες, βάρος, ανησυχία και ενοχές, τώρα για μένα είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Χωρίς να παρεκκλίνω από το απαιτητικό καθημερινό μου πρόγραμμα, συνδύασα τις υπηρεσίες του, που είναι διαθέσιμες κάθε μήνα, κάνοντάς τες εύκολα μέρος της ζωής μου. 

Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή:

Μία online ατομική συνεδρία με διατροφολόγο, όπου συζητάτε τις ανάγκες σου και τον επόμενό σου στόχο. Κάτι που προσωπικά μού έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσω μια νέα προσέγγιση στη διατροφή μου.

Ένα ομαδικό workshop διατροφής, το οποίο μου άνοιξε έναν νέο κόσμο με διατροφικές συμβουλές που θα κρατήσω μια ζωή. 

Σε ό,τι αφορά την ψυχολογία: 

Μία ατομική online συνεδρία με ψυχολόγο, ο οποίος στην πραγματικότητα σε υποστηρίζει ώστε να κατακτήσεις κάθε στόχο σου, κάνοντας χρήση της συμβουλευτικής μεθόδου.

Ένα ομαδικό workshop ψυχολογίας, που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της ομάδας, τη γνωριμία και αλληλεπίδραση με άτομα που ταυτίζεσαι.

Σε ό,τι αφορά την γυμναστική: 

8 μαθήματα προπόνησης, τα οποία γίνονται online, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 08:00 ή 19:00 (ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας) μέσω zoom. Πραγματοποιούνται σε μικρά group έως 10 ατόμων, για να υπάρχει έλεγχος και εξατομίκευση στις ανάγκες σου.

Editors note: Για όσους είστε δύσπιστοι στο κομμάτι της online προπόνησης και γενικής επικοινωνίας, θέλω να σας πω ότι υπήρξα για καιρό μια από εσάς. Με το Find Your Way όλες οι ανασφάλειες μου στο κομμάτι της διαδικτυακής εμπειρίας έπαψαν να υπάρχουν, αφού κατάφερα να εναρμονιστώ με τις online συνεδρίες, να είμαι εξίσου παραγωγική και αποτελεσματική και να εντάξω αυτό το είδος δραστηριότητας όσο πιο φυσικά στην καθημερινότητά μου. 

Στο τέλος του μήνα μου, μπορώ να πω ότι βίωσα μια μεγάλη στιγμή ικανοποίησης -άγνωστη σε μένα. Κατάλαβα για πρώτη φορά την πραγματική ευεξία που αισθάνονται οι άνθρωποι που δουλεύουν επάνω στον εαυτό τους, ασκούν πνεύμα και σώμα και θέτουν στόχους. Αισθάνθηκα πλήρης και μέσα μου κατέκτησα ακόμα μια μικρή προσωπική νίκη, φτάνοντας πιο κοντά στο άτομο που θέλω να είμαι. Αφού πρώτα με βρήκα. 

Εγώ φαίνεται πως «βρήκα τον τρόπο». Εσείς; 

Κάντε τώρα την εγγραφή σας, καθώς ο νέος κύκλος του Find Your Way ξεκινάει στις 4 Σεπτέμβρη

Ξεκινήστε τώρα και θα με θυμηθείς!

Μάθετε περισσότερα εδώ https://findyourway.gr/product/my-way-service/

By Vasilliki Doukoumopoulou