Όλα με μέτρο!

27/11/2022

It’s Christmas! Αναμφισβήτητα η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου! Όλοι χαλαρώνουμε λίγο, σχεδιάζουμε ή ονειρευόμαστε ένα ταξίδι…

Ειδικά αν είσαι σε περίοδο δίαιτας περιμένεις πως και πως τις γιορτές για να σπάσεις λίγο την δύσκολη προσπάθεια που κάνεις… BUT!

ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ!

Όχι λοιπόν, δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία η πληθώρα μελομακάρονων (που και εγώ λατρεύω) για να σταματήσεις μια προσπάθεια που κάνεις για τη βελτίωση της υγείας σου. Είναι αναγκαίο να γυμνάζεσαι όλο το χρόνο, όπως και να ακολουθείς μία ισορροπημένη διατροφή. Σίγουρα αυτό μπορεί να είναι πιεστικό, αλλά όχι όταν γίνεται με μέτρο.

Χριστουγεννιάτικο φαγητό με μέτρο: Προσπάθησε να μην καταναλώνεις σε καθημερινή βάση μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και συμβουλεύσου τον/την  διατροφολόγο σου για το πρόγραμμα της ημέρας. Οι υπηρεσίες μας είναι πάντα διαθέσιμες και μπορείς να έχεις το δικό σου εξατομικευμένο πλάνο διατροφής… για να μην ξεφύγεις!!

Χριστούγεννα και προπόνηση: Δύο τσακωμένες έννοιες…μέχρι τώρα! Αν θέλεις να κάνεις ένα break από τη ρουτίνα σου και να μην γυμναστείς με τον σύνηθες τρόπο, προσπάθησε στην περίοδο των γιορτών να επιλέγεις άλλες μορφές άσκησης, ώστε να διατηρήσεις τη φυσική σου κατάσταση και να μην είναι βουνό η επανένταξη στην καθημερινότητα. Κάνε μία πεζοπορία στη φύση, απέφυγε τη χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς και μη παίρνεις αυτοκίνητο για τα ψώνια σου,  περπάτα και απόλαυσέ το. Κάνε μισή ώρα τρέξιμο κάτω από το σπίτι πριν βγεις ή ρίξε μια ματιά στην υπηρεσία MY WAY  και θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Τρόποι υπάρχουν αρκεί να υπάρχει θέληση! Είναι όμορφο να έχεις την άθληση στο Lifestyle σου, το οποίο περιλαμβάνει και τις διακοπές σου! Άλλαξε τις συνήθειες σου και δες και τη ζωή σου να αλλάζει! Δεν υπάρχουν όρια στην προσωπική σου εξέλιξη!