Πώς να πετύχεις σωματική και ψυχική υγεία το 2024!

07/01/2024

Έχεις παρατηρήσει πως πλέον όλοι αποζητάμε την ψυχική και σωματική μας ευεξία?

Είναι γεγονός πως στην κορυφή της wish list μας για το 2024 είναι η ψυχική και σωματική υγεία. Γιατί είναι τόσο μεγάλη μας ανάγκη για αλλαγή?

Η καθημερινότητα μας χαρακτηρίζεται από ένταση και stress. Οι υψηλές προσδοκίες σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο δεν σου επιτρέπουν συχνά να βρεις λίγο χρόνο για σένα, να κάνει πράγματα που σε γεμίζουν..που θα σε φέρουν πιο κοντά στη γαλήνη που αναζητάς.

Μην ξεχνάς όμως! Είμαστε οι επιλογές μας και μπορείς για φέτος να επιλέξεις μία πιο δημιουργική και ήρεμη χρονιά!

Πάμε να δούμε μαζί 2 τρόπους για να κατακτήσεις την ψυχική και σωματική σου ευεξία το 2024!

#Πρόγραμμα

Ναι! Ο προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να θέτεις τα όριά σου και να έρθεις πιο κοντά σε κάθε σου στόχο. Φρόντισε η αναβλητικότητα να αποτελεί περσινή συνήθεια και θέσε έναν προγραμματισμό που θα σου προσφέρει ψυχική ηρεμία και θα δίνεις παραπάνω χρόνο στο σώμα σου!

Για παράδειγμα:

Θέσε σαν προτεραιότητα να μην απαντάς σε emails και γενικότερα να μην δουλεύεις μετά τις 19:00.

Θέσε συγκεκριμένες ώρες και μέρες για την προπόνησή σου.

Μην ορίσεις αυτή την χρονική περιόδο ως τη μοναδική μέσα στη χρονιά για αλλαγές, αλλά δημιούργησε έναν πιο ρεαλιστικό στόχο. Ιανουάριο: αναζήτηση νέας δουλειάς, νέο χόμπι. Μάρτιο: αλλαγή καριέρας. Ιούλιο: νέος προορισμός. Σεπτέμβριος: περιορισμός στις ώρες εργασίας.

#3 Συνδύασέ το σωστά

Πλέον, γνωρίζεις πως στο Find your Way συνδυάζουμε την άσκηση, τη διατροφή και την ψυχολογία με στόχο να αισθάνεσαι υγιής. Η αλήθεια είναι πως αυτός ο συνδυασμός είναι μονόδρομος αν έχεις αποφασίσει να σε φροντίσεις παραπάνω. Ανεξάρτητα με την χρονική περίοδο.

Σε προσκαλούμε, λοιπόν, να γίνεις μέλος της κοινότητάς μας και να γνωρίσεις την καλύτερη εκδοχή σου μέσα από ομαδική άσκηση, workshops και ατομικές συνεδρίες με διατροφολόγους και ψυχολόγους!

Δες τις υπηρεσίες μας εδώ!